Altan fuld af blomster

altan1Det rigtige valg af arter og farver af planter kan gøre din altan til en lille have. Og det er alt det handler om. Det formodes at behage øjet og give dig pusterum. Det tager ikke meget, at begge disse betingelser er opfyldt.

Uanset hvad, hvis din altan er solrig, om det er i penumbra, om det er helt skyggefuldt, kan glæde sig over skønhed. Planlægger at plante blomster på det, klargør beholderne omhyggeligt, hvor de skal vokse.

■ Wymieniaj co roku ziemię. Efter sæsonen er det sterilt, og blomsterne vokser mindre – selvom de befrugtes.
■ Pamiętaj o drenażu oraz otworach w dnie skrzynek. Når underlaget er for vådt, planter er ofte angrebet af svampe.
■ Stosuj specjalne podłoże do kwiatów, og ikke f.eks.. jorden fra haven. Kun underlag købt i et havecenter eller en blomsterbutik har de korrekte andele af jord og tørv, hvilket giver dem mulighed for at forblive fugtige i længere tid.
■ Dodaj do podłoża specjalny granulat, som absorberer vand under vanding, og giver hende tilbage, når jorden begynder at tørre ud.
■ Nie sadź kwiatów zbyt gęsto. Når de vokser op, de vil blokere hinanden.
■ Regularnie podlewaj rośliny – helst om morgenen, og når det er nødvendigt, dette og om aftenen.