Babyens bedste ven

tærter2Børn, der har en hund, de bliver syge sjældnere, de er dristigere og roligere. Så hvis dit barn drømmer om en firbenet ven – sig ikke nej.

KINESISK PLEATER TIL ALLERGI
Glad, ivrig efter at lege. Kan lide, når der lægges stor vægt på det. Han elsker hele familien, også børn. Tak til det, at der næsten ikke er noget hår, selv allergikere kan leve med det. Bare i tilfælde af, at før du køber, skal du tage barnet til avlsbrug og observere det, hvordan din babys krop vil reagere.

TIL MOPS PIGE
Tilfreds, mild, patient, omgængelig, typisk husdyrshund. Det kan være en ledsager selv for et par år gammelt barn. Elsker, når det er af interesse. Altid villig til at spille, helt blottet for aggression. Det har ikke brug for meget motion. Han kan lide kærtegn, så han vil ikke blive ked af den overdrevne kærlighed til en omsorgsfuld lille pige.

FOR DET ENESTE NEWFUNLAND

Dedikeret ven og værge, tilfreds, patient. Hvis omstændighederne tvinger ham, han vil modigt forsvare en person, som jeg føler ansvar for. Det vil give det eneste barn en følelse af sikkerhed, der venter flere timer hjemme på sine forældre. Stor og tung, vejer op til 70 kg.

TIL BERNINS BABY
Det er en ledsagerhund. Han har en meget venlig disposition, han har det godt i en gruppe mennesker, han er især glad for børn. Mild, trofast og meget hengiven. Rimelig, ikke-aggressiv. Spil i en gruppe børn keder ham ikke, og han bliver ikke nervøs.

FOR TYSK ARBEJDER

Det er rart, mild disposition. Ekstremt venlige. Han er let at træne, og så vil han være barnets perfekte værge. Han kan godt lide at lege. Hvalpe er meget aktive, men voksne hunde er mere seriøse og stabile brugere. Labrador er ret stor og tung, vejer ca. 30 kg

TIL URWIS BOXER

Det tilhører gruppen af ​​Great Dane hunde. Ekstremt omgængelig, fuld af livsglæde, aktiv og energisk. Hun kan lide børn og er meget glad for at lege, han er ikke aggressiv og er ikke dobbelt eller hævngerrig. Lærbar og intelligent, lærer ivrigt.