Moderigtig lommehund

doggy1Kan vi lide det, eller ikke, mode styrer alle områder af vores liv. Hvis du vil være super trendy, du skal ikke kun passe på den rigtige skabelse eller indretning, du skal også have en fashionabel lille doggy stil!

Gamle udgravninger beviser allerede, at små hunde var meget populære. Sandsynligvis introducerede romerne mode for ledsagende hunde, men de var også populære i Kina. Lille pekingese kunne let passe ind i ærmerne på kinesiske kejseres kapper.

Middelalderlige kongelige domstole og aristokratiet dyrkede mode for små racer. Lille spaniels, Maltesisk, mops førte kongelige liv i palæstinenserne til deres herrer.

Lille, men årvågen
Så hvis du bor i byen, vælg en mops, fransk Bulldog, Westie Terrier eller andet lille barn. Du får en hjertelig ledsager i det, du vil aldrig føle dig ensom med.

Små hunde har mange fordele: kræver ikke lange gåture, du kan tage dem næsten overalt, og vedligeholdelse er billigere. Små hunde er også meget opmærksomme, fuld af udtryk, fremhævet, de lever længere. De kan ikke sidde ét sted i lang tid, og der er masser af dem overalt, som til tider kan være irriterende.