Danner bonsai fra enebær

Enebær er dog ekstremt fleksibel og let at bøje, for at være sikker besluttede jeg at pakke hans kuffert med raffia – palme fiber. Denne fiber er ekstremt stærk, takket være den beskytter den bagagerummet mod brud under bøjning, desuden fungerer det som en polstring mellem barken og tråden. Tråden blev viklet i en vinkel på 45 ° (hvis det er tyndt, den skal foldes to gange). Bagagerumets bøjningsvinkel blev øget med klemmen.

Derefter pakket jeg enebærstammen med wire i en plastfolie (inden denne behandling bør planten ikke vandes i flere dage). Jeg brugte også en særlig enhed til at danne træet (spænder) – Masakuni bonsai. Dette værktøj bruges til at forstørre bagagerumets naturlige bøjninger. Hvert træ selv "viser" os, hvad vi skal gøre næste, du skal bare se nøje på dens former og kun foretage små justeringer.

Jeg overførte det formede træ til bonsai-containeren. Jeg valgte en flad rund gryde (ovale er også egnede), ikke poleret og uden unødvendige dekorationer, matcher det økonomiske i form af "literate". Hvem vil, han kan også plante et træ på en stenbakke, dekoreret med klipper. W takich pojemnikach dobrze wygląda zwłaszcza „literat” o bardziej wyprostowanym pniu.