Plantning af planter i seramier

seramierPlanter dyrket i seramier plantes i beholdere uden huller. Så det kan endda være en glasbægre, metal dåse eller porcelæn salatskål. Hvis vi vander planterne i henhold til indikationerne på fugtighedsmåleren, der vil aldrig være overskydende vand i gryden, og der er ingen fare, at rødderne rådner.

Vi forbereder en vandtæt beholder (hvis det er åbent, det skal være dækket af folie), meget større end potten, hvor planten indtil videre er vokset. Vi tager planten omhyggeligt ud med en jordklump og placerer den i en ny beholder, fyldt med granulat til 1/3 højder. Vi dækker rødderne med seramier. Bedst, hvis 1/3 beholderens volumen tages af rødderne med jorden, -en 2/3 – granulki. Vi sætter vandingsindikatoren så dybt ind i rodkuglen, indtil den berører seramisu-granulatet nedenunder, og hæld det derefter i en beholder med vand 1/4 dens volumen.

Når det vandes, absorberer granulatet vand indeni 2-4 timer. Derefter ændres farven på bjælken på fugtighedsindikatoren.

Befrugtning. Seramis er et sterilt medium, derfor skal planterne plantet i den forsynes med mad. Du kan købe flydende gødning til planter med dekorative blade eller blomstrende planter til poserne med granulat. Dens lille mængde skal tilsættes vandet – przy każdym podlewaniu w okresie wegetacji i co drugim zimą.