Torsosygdomme og skadedyr

Næsten alle kviste blomstrer hele sommeren. Hvis vi ikke er ligeglade med at samle frø, så skal du fjerne skud med frugt, fordi produktionen af ​​frø reducerer blomstringen.

På grund af kvisternes hårede blade er det ikke tilladt at polere.

Det største problem i dyrkning af twist er rådnende af rodhalsen. Det sker oftest om efteråret og vinteren, når temperaturen falder, og underlaget er for vådt. Oprindeligt manifesterer sygdommen sig som bladvisne. Derefter skal planten fjernes fra potten og efterlades i en time, lad det tørre. Hvis forureningen er mindre, vi dypper hele drejningen i fungicidopløsningen, hvis det er vigtigt, så er vi nødt til at afskære alle rødderne, og sektionen af ​​skyderen er død. Vi desinficerer såret med trækul og rodfæster planten igen. Når hele skuddet rådner, alt der er tilbage er at lave stiklinger fra bladene.

Rotormene kan angribes af bladlus og hvidfly og trips. Vi bekæmper dem med kemikalier: bladlus elimineres af Pirimor, hvidflue – Klappe, til wciornastki – Talstar.