Dyrkning af twist

Position. Twist skal være et synligt sted, men ikke i direkte sollys. Det vokser dårligt i solen, og bladene bliver gule, i tilfælde af mangel på lys kan det dog have dejligt løv, dog blomstrer den ikke.

Den optimale temperatur for det snoede par er 20-24 ° C om sommeren (over 26 ° C holder den op med at vokse, og dens blomster visner hurtigt) og 15-18 ° C om vinteren, så han kan gennemgå en hvileperiode (falder til under 10 ° C kan forårsage brune pletter på bladene). Wireworm kan lide meget frisk luft, men han hader kladder. Det er følsomt over for gasdampe og cigaretrøg. Den har sprøde og sprøde blade, derfor skal det indstilles som dette, således at det ikke udsættes for slag.

Undergrund. Twister vokser bedst under frugtbare forhold, permeabelt substrat med en let sur reaktion (pH 5,5-6,0). Det kan være en blanding af bladjord, tørv og sand (i forhold til volumen 1:1:1,5). I bunden af ​​potten skal vi arrangere dræning.

Vi ændrer jorden om foråret hvert år. Vi planter twistet i samme gryde eller ikke meget større, passe på, for ikke at placere det dybere, end det hidtil er vokset.

Vanding. Lad os huske det, at vridningen lider af overskydende fugt. Rødkraven er meget følsom, som rådner let, hvilket på kort tid fører til, at hele planten dør. Derfor behøver du kun at hælde vand i bunden (dets overskud skal fjernes efter flere minutter). Lad os bruge blødt vand ved stuetemperatur, uden klor (det får bladkanterne til at dø af). Om sommeren vander vi planten co 3-4 dage, således at underlaget ikke er for vådt, og mindre ofte om vinteren.

Rygmarven kan lide fugtig luft, men spray det ikke, fordi der ser grimme lyse pletter ud på våde blade, og blomsterne rådner let og bliver angrebet af grå skimmel. Denne plante er meget modstandsdygtig over for tørring – selv visnet efter vanding genopretter den hurtigt
turgor (hvis den har blomsterknopper, så måske dem derefter, desværre, tabe).

Befrugtning. Vi behøver ikke befrugte twisteren for rigeligt. Det er nok at fodre det med en svag gødningsopløsning en gang om dagen 3-4 uger. Vi befrugter kun enkeltbladede arter oftere.