April hjem havearbejde kalender

kwiecienKalender hjemmearbejde arbejde i april

■ I april er dagene meget længere end i de foregående måneder. Potteplanter vokser kraftigt, så de skal vandes rigeligt og befrugtes regelmæssigt.

■ Foråret opsving i naturen fremmer rodfisk. Vi kan forberede dem fra de fleste potteplanter og placere dem i vand eller et specielt forberedt substrat (fortrinsvis i en blanding af tørv og sand i forhold 1:1). Det er godt at dække beholderen med kimplanterne med folie, så bladene ikke fordamper for meget vand.

■ Transplanter veludviklede kimplanter af haveplanter, der sås i februar og marts, i små potter eller plastbeholdere, for eksempel.. po nabiale. Du skal bare huske at lave mindst et hul i bunden, for at sikre dræning af overskydende vand. Nogle arter, for eksempel.. salvie og zenit, de forgrener sig bedre, når vi skræller deres toppe af.

■ I begyndelsen af ​​april planter vi begoniernes knolde i gryderne eller æskerne. Kun disse er velegnede til dyrkning, som er faste med tydeligt hævede knopper. For blød (muligvis råddent) eller helt hårdt (udtørret) skal smides ud.