Plænen efter vinteren

Alle drømmer, at plænen i hans hus altid er tæt og jævnt dækket af frodigt grønt græs. Det sker dog, at der nogle steder forekommer mos i stedet for græs, ukrudt, eller endda bar jord. Hvad skal man så gøre?

Du bør undersøge først, hvorfor sker dette?. Græsset vokser dårligt, hvis: hun frøs om vinteren, det blev vandet for meget og rådnet, skåret for sjældent eller for højt, er blevet overbefrugtet, det tørrede op i varmt vejr, sygdomme havde hærget hende, skadedyr, små gnavere (mus, snoet, nornice, spidser) eller hunde.

Det er også svært at vedligeholde en dejlig græsplæne, hvis jordfugtigheden har ændret sig kraftigt, hendes pH faldt (pH), mængden af ​​næringsstoffer faldt.
Om foråret kræves der mange behandlinger på hver græsplæne. Vi starter med forsigtigt at rive det tørrede græs op og befrugte med en blanding med flere komponenter i mængden af 2-3 kg / 100 m2. Stedvis, hvor græsset er brudt, eller du kan se bar jord, vi sår frøene af den samme blanding, vi såede hele plænen (så der ikke er pletter af grønt i en anden skygge), eller en speciel regenerativ blanding. Dæk frøene med et tyndt lag sand med tørv. Du kan også dække de skaldede pletter med stykker frisk græs.

Den såkaldte græsplæne klarer sig godt. skræmmende, som består i at skære plænen lodret med en speciel enhed med smalle knive (skræmmer). Det er også værd at slå – Amerikanske gafler med skarpe tænder bruges til dette formål – den såkaldte. belufter – eller pigge, der bæres over sko. De resulterende huller gør det muligt for jorden at blive godt ventileret. Denne proces fremskynder regenerering af plænen.