Klatrere farvede gardiner

tårerDe kan bruges til at dække grimme vægge som afskærmninger, knap dem op i lysthus, og pergolaer, support. Grønne eller løvfældende blomstermønstre, hvad klatreplanter danner, smukt dekorere haven.

Kaprifol (Lonicera) har spektakulære duftende blomster, nogle arter har stedsegrønne blade. Det er ikke for krævende, vokser i gennemsnitlig jord, kan lide solrige steder. Lad os plante ham der, hvor det vil have meget plads eller der, hvor det bliver let at trimme.

Męczennica (Passiflora) to tropikalne pnącze o niezwykłych kwiatach uprawiane jest u nas w pojemnikach z podporami. Kræver frugtbar, godt drænet jord, konstant våd, og et stille solrigt sted.

Klatrerose vil være en smuk dekorativ accent, uanset hvor den plantes. Lad os huske det, at han har brug for solen, men overdreven varme kan skade det.

Actinidia, også kaldet kiwi, den dyrkes som en prydklatrer, men også frugtagtig, for bortset fra de flerfarvede blade er dens spiselige frugt også attraktiv. Kræver et beskyttet sted og rigelig vanding.

Ouamoclit lobata er en årlig klatrer. Du er nødt til at køre dem på bærere som bønner. Han kan lide solen og ikke for meget vand (men det må heller ikke være for tørt).

Storbladet arachnid (Aristoloehia hårdere) vokser op til 10 m, kræver stærke understøtninger. Den vokser bedst på et halvskygget og skyggefuldt sted, i frugtbar, tilstrækkelig fugtig jord. Det er frostbestandigt.

Tunbergia overgik (Thunbergia værktøjer) vil ikke dvale i haven. Hvis vi vil behandle det som en flerårig plante, lad os holde det varmt om vinteren 5-10 ° C. Brug for et beskyttet sted i solen, også velegnet til solrige rum. Det vokser til 2 meter.