Djungarisk hamster

hamsterDjungarisk hamster, lever under naturlige forhold, ændrer farven på sin frakke afhængigt af sæsonen. Når den altid holdes ved stuetemperatur, vil den altid have grå pels med en sort stribe langs ryggen. Dens længde overstiger ikke 10 cm, men den djungariske hamster er på trods af sin lille størrelse et dyr med karakter, og det er svært at overbevise ham om at gøre noget imod hans vilje.

Derudover kan hamstere være meget forskellige i disposition, fordi hver enkelt er en individualist. Men deres behov er ens: i et bur foret med hø eller savsmuld, skal vi lægge en vandflaske, en skål til mad, et sovende hus og legetøj, for eksempel.. rulle. Ud over den færdige mad kan vi give hamsteren gulerødder, agurker, æbler, solsikkefrø, boghvede, og endda lidt pålæg. Noget af maden gemmes helt sikkert som reserve, derfor bør buret rengøres regelmæssigt, så der ikke er rådnende rester i den. Vi betaler ca.. 7 PLN.