En jægerhund kan ikke lide en kanin

“Vi har en foxterrier derhjemme, og børnene drømmer også om en kanin eller et marsvin. Men det har jeg hørt, at hunde af denne race ikke kan lide små dyr”

Rent faktisk, hvis du giver efter for børnenes anmodning, der kan opstå problemer. Fox terrier tilhører jagthunde, som ikke er venner med små dyr. Det er alt for dem, hvad der bevæger sig, især når han løber væk, hun er et naturligt offer. Så hunden ønsker at indhente hende, dræbe, derefter bringe det til ejeren som guide til besætningen. Han forventer også ros for en vellykket jagt. Terrier opfører sig også på en lignende måde, gravhunde og vinthunde.

Nogle gange kan du overbevise hunde om at slutte sig til et lille dyr, som kun er designet til at skræmme spillet eller hente det. Disse inkluderer spaniels, henvisninger, blodhunde, klippehøje. Men man ved aldrig, vil de ikke pludselig lege med kaninen i ... en kat og en mus ". Det bange kæledyr kan så dø af et hjerteanfald.

Pudler bliver derimod let venner med de små indbyggere i huset, dalmatinere, chow-chow. Også service- og hyrdehunde, m.in. tyske hyrder, dobermany, boksery, Grand Danois, bernardyny. De skal bare overbevises, at den lille kanin er et andet medlem af flokken, som de skal beskytte, ikke angribe.