Vi befrugter potteplanter

rosllinyPlanter har brug for næringsstoffer for at trives.
Derfor skal du levere dem, ved at befrugte blomsterne. De vil vokse mere frodigt og blomstre smukkere, når fra forår til efterår (oktober) Du fodrer dem desuden med gødning.

De fleste planter har moderate krav. Powinnaś stosować nawóz raz na trzy-cztery tygodnie wiosną, og hver anden uge om sommeren. Blandt blomsterne er der dog også "nøjeregnende spisere" og "frådser". De første er kaktus, juki, Palmer, orkideer og bromeliaer, til den anden pelargonier, kinesiske roser, fungere, asparges i bielunie. "Niejadkom" skal doseres ganske omhyggeligt, kun en gang om måneden. Frådser kan lide at blive fodret, hvad endda 7-10 dage.
Men husk, at nyplanterede planter kun kan begynde at give mikronæringsstoffer efter udløbet 2-3 uger.

Gød ikke fra oktober til marts. Du kan kun drive tropiske planter, der ikke går i dvale og blomster, der blomstrer om vinteren – Afrikanske violer, zygocactus, cyclamens (Brug halvdelen af ​​den sædvanlige dosis).

Spørg hos blomsterhandleren, hvilken gødning der passer til dine planter. Den i form af et pulver spreder sig over jordens overflade og blandes forsigtigt med det. Blomsterne vandes med en opløsning af flydende gødning, det kan også bruges til at sprøjte blade (i en lidt lavere koncentration). Pindene sidder fast på jorden.

Alt for ofte vokser en befrugtet plante meget hurtigt, men det blomstrer ikke. Det kan endda begynde at spilde væk! Stop derefter fodring i et par måneder, eller udskift blomsten i en ny gryde.