Forår i en gryde

michailowskiyFør de første forårsblomster vises i blomsterbedene, i potter finder vi dem i fuldt flor. Håndtering af krokusløgene korrekt, hyacinter, safirer og narcissus, det kan være forårsaget, at de vil blomstre, når vi vil. Og når de blomstrer derhjemme, deres løg kan stadig sættes i jorden i haven – de blomstrer ofte igen i samme sæson. I potterne kan vi også finde primula vokset i drivhuse (prymule), tusindfryd, stedmoderblomster, og endda nogle gange glem-mig-ikke. Hvis vi vil, så foråret planter skaber en festlig dekoration, lad os opbevare dem på et køligt sted på forhånd, så de ikke falmer for hurtigt.
Glade små ansigter” stedmoderblomster vil helt sikkert være et velkomstfirma ved det festlige bord og en accent forresten.
Krokus, narcyzy, hiacynty, safirer i potter er dekorative ved tæt 2 uger. Lad os ikke smide dem væk senere! Usuńmy przekwitnięte kwiaty, og stille vand og befrugte pærerne med blade. Når bladene bliver gule, lad os afskære dem. Pærerne kan opbevares indtil efteråret eller plantes i jorden om foråret.
Hyacinter udvikler sig hurtigt fra deres knopper og fylder det indre af huset med deres berusende duft.

Narcissister og glem-mig-ikke kan vågne op til livet selv i en bageplade, når vi forbereder jorden for dem der.