Blomstrende kasse derhjemme

blomstForår om vinteren? Det er virkelig muligt! Når alt kommer til alt kan du plante løg derhjemme nu, hvorfra lige efter nytår vil flerfarvede blomster, der minder om foråret, vokse og blomstre, f.eks.. hiacynty, dværg tulipaner, narcisser og krokus og primula. Husk venligst, at give planterne masser af lys i denne periode, varme og fugt, og de vil bestemt betale os tilbage med et oprør af farver.

Hvis vi vil dyrke løg i en gryde, vi er nødt til at følge et par regler. Først og fremmest må pærerne plantet i jorden ikke røre hinanden, og deres ender skal stikke ud over jorden. Blomsterpotten skal stå et mørkt og køligt sted.

Vi kan dyrke grøn stær i vores hjemmeboks, hvis blomster ligner roser. På baggrund af deres baggrund vil et dekorativt skakbræt se godt ud. Dens enkelte, klokkeformede blomster er ofte lilla-lyserøde eller grøn-hvide i farve.

Godt arbejde:
Når du forbereder en forårsblomsterpotte, skal du huske, at pærerne hader stillestående vand. Når der er for meget af det, de rådner med det samme. Derfor skal hver pære drysses med grus eller småsten inden plantning, som beskytter den mod overdreven fugt.