Når pukkelhvalerne synger, silden koger ihjel

humbakDet findes blandt hvaler, store havpattedyr, en bestemt art, som han var i stand til at perfektionere kunsten at fiske på en fantastisk måde. Til humbak, beboer vandet i alle oceaner. Om vinteren jager den i det kølige polarhav, Om sommeren solede det sig i det milde vand i troperne.

Observatører, udforske livet for disse ekstremt interessante væsner, opdaget, at pukkelhvaler i de sidste tyve år har ændret jagtvanerne fuldstændigt.

I dybden 45 meter til en foderlig sildestim nærmer sig en flok pukkelhvaler. De kredser om en del af den og ændrer sidefinnenes placering på kommandoen af ​​deres guide, viser silden deres hvide indeni. Den bange lille fisk samles, og så går vagten ud, som gradvist når et højt c skræmmer silden mod havets overflade. Hvis akslerne havde besluttet at angribe nu, silden spredte sig i alle retninger, og byttet ville ikke være meget. For at forhindre dette i at ske, aksler trækker i dybden 15 meter hjul, frigive tusinder af luftbobler. Dette skaber en gasflaske, der lukker fisken som i en dåse. De kunne let overvinde den påståede hindring, men frygt forhindrer dem! Akslerne stormer. Med munden bred åben strømmer de opad, sluge alt, hvad der vil komme deres vej. Fiskene hopper over bølgerne, men pukkelhvaler er store akrobater, og deres 40-tons kroppe glider nådesløst i kølvandet på deres ofres terror, giver dem ingen chance.