Tulipaner og påskeliljer I modsætning til gråhed, forårssammensætninger

tulipanSvært at tro, at det bliver koldere og koldere udenfor, når du har en have derhjemme, hvor alt blomstrer som i forårets fylde! Krokus, violer, tulipaner, klokker og primærvalg – de smukkeste planter i sæsonen, kan købes i havebutikker, men den virkelige udfordring er at få dem til at blomstre derhjemme. Men lad os huske det, at det tager ca.. 3 måneder.

Plant løg i kompostjord blandet med græsjord og sand i denne dybde, så deres toppe stikker lidt ud.

Først derefter transplanterer tulipaner og påskeliljer i en sådan beholder, hvordan deres blomsterknopper vil udvikle sig. Før det dog ved 2-3 måneder efter landing holder vi dem i mørke (for eksempel.. i kælderen eller dækket af pap), vanding 2,3 gange om ugen.

Godt arbejde:
Når du køber pærer i butikken, lad os foretage et valg. Lad os spørge, om de er forberedt, og vælg kun gode, dækket med sundt, ubeskadigede skalaer. Efter plantning af pærerne skal du placere potterne i et rum med lav temperatur (Okay. 5 0 C). Når planterne er vokset lidt op, lad os sætte dem ved en temperatur på ca.. 12 – 15 ° C, og lige før blomstring – i et rum med en temperatur på ca.. 20 ° C.