Terrasse til brugere af et boligloft

Terrasse til brugere af et boligloft.

Terrasse til brugere af et boligloft; i udskæringen af ​​en del af taget opnås plads til en mellemstor terrasse; der skal laves en velisoleret plade i den udsatte del – terrassegulv – isolerede sidevægge; ombyg et fragment af tagkonstruktionen ved at udskifte sammenføjningen af ​​de ekstreme bjælker; en glasvæg med en dør langs hele terrassens bredde; gelænderet er sat tilbage i forhold til det ydre område af bygningsvæggene og adskiller en ret bred ydre strimmel af terrassepladen, som kan rumme større kasser til prydplanter; fastgørelse af stålkabler, der løber fra toppen af ​​den glaserede væg til balustraden, muliggør konstruktion af et glidende fortelt; Terrassen kan suppleres med kasser med klatregrønne områder, placeret under sidene, trekantede vægge