Arrangementer af lodrette rumlige kompositioner lavet af træ – for barnet at lege på terrassen

Arrangementer af lodrette rumlige kompositioner lavet af træ – for barnet at lege på terrassen, altan eller loggia.

Arrangementer af lodrette rumlige kompositioner lavet af træ – for barnet at lege på terrassen, altan eller loggia:

1 – Firkantede stolper i forskellige længder, med kilespor på fire sider;

2 – Planker af forskellig længde med en tunge og rille (der kan være en helvedesild);

3 – Lameller (den såkaldte. fremmed fjer) til at forbinde brædder med stolper; eksempel på "slot", tegning af et indlæg, brædder med en tunge og en tunge, fremmed pen, forbindelsen af ​​stolpen med væggene.

Du kan forberede indlæg af forskellige længder til at lege med dit barn, brædder og lameller, der vil blive brugt til at bygge forskellige typer slotte og bygninger. Anbefalede dimensioner: stillinger med et tværsnit på 5×5 cm, længde 20-50 cm, lameller med en tunge og en tyk tunge 10-12 mm og længde 20-60 cm, fremmede tunge lameller med en tykkelse svarende til bredden af ​​de foretagne riller, længde og 20-50 cm.