Grav jorden – arbejde – Forbered webstedet

Grav jorden – arbejde.

Forbered webstedet.

1. Vi udpeger områdets omkreds, som vi skal grave, og derefter opdele det i mindre felter, vi er i stand til at håndtere hurtigt. Dette bør rationaliseres, fordi grave er meget hårdt arbejde – mennesker med dårligt helbred bør ikke gøre det uden først at have konsulteret en læge. Lad os ikke glemme passende handsker og sko. Før vi begynder at grave, det er værd at varme op, udfører let arbejde i et stykke tid.

2. Vi lukker jorden i en afstand på cirka en meter fra den planlagte første fure. Når vi graver overfladen, vi fjerner ukrudt inden for en meters afstand fra den sidste fure osv.. Derfor graver og lukker vi skiftevis, takket være hvilke disse værker ikke virker så kedelige og trættende. Lad os huske det, for at opretholde en lodret position, mens du graver. Lad os prøve at bøje vores knæ, ikke rygsøjlen.

3. Det er meget lettere at afskære tyndere jordstykker. Afskæring og vending tyk, vi bliver hurtigt trætte.

4. Lad os udføre arbejdet metodisk, ingen hast. Efter at have vendt et stykke jord, skal du skære furen med spadebladet, knuse den i mindre klumper. Vi kan knuse sidstnævnte endnu mere, banker dem med bladets underside. Når vi graver, fjerner vi forsigtigt alle rødderne, sten og affald, placere dem i separate spande eller trillebøre! Vi kan brænde rødderne, og læg stenene sammen ét sted, for at kunne bruge dem senere, for eksempel.. ved indlejring af indlæg. Sådan noget affald, som plastikflasker, rustne ledninger eller brugte batterier, det er usandsynligt, at vi kan bruge det igen.

5. Gravning bliver glattere, hvis vi lægger jorden fra den første udgravning til side, senere transporteres i en trillebør til enden af ​​den udgravede overflade. Vi fylder den sidste fure med den.

6. Gravning giver bedre resultater, hvis vi løsner bunden med en gaffel, inden vi fylder furen.

7. Når vi graver, befrugter vi ofte jorden med kompost eller gødning. Det er bedst at sprede gødningen med en gaffel i bunden af ​​furen. En anden måde er at sprede gødningen over overfladen et par uger før den planlagte behandling, og grave det derefter med jord. Det er en god tid at grave, at blande jorden med grus, hvilket vil forbedre dets permeabilitet, eller med kunstgødning, som beriger det med essentielle mineraler. Løst materiale blandes bedre med jord, når vi spreder det over overfladen, før vi graver.

8. Brug en spade til at afskære flere jordstykker og vende den om, vi dækker furen.

9. Når vi når enden af ​​den gravede overflade, vi bruger en trillebør til at transportere jord fra den første udgravning og placere den i den sidste fure.

10. Den indgravede overflade skal være så jævn som muligt. Er meget vigtigt, at jorden lægger sig og bliver tilstrækkelig kompakt, inden plantning eller såning af planter i den. Indtil da skal vi regelmæssigt fjerne ukrudt, som sandsynligvis vises i et stort antal.