Ernæringsmæssige krav til roser

Ernæringsmæssige krav til roser. Vi ved allerede fra overvejelserne hidtil, at roser ikke har høje jordkrav, indhold med gennemsnitlige forhold; vi ved det også, że takie przeciętne gleby muszą być jednak prawidłowo uprawiane i obficie nawożone. Der er en enkel konklusion ud fra dette, at roser har høje ernæringsmæssige krav. Disse krav kan sammenlignes med almindeligt dyrkede planter i landbruget defineres som o 100% højere.

I den periode, hvor vi ikke havde nogen kemiske og landbrugsstationer, vi blev tvunget til at basere befrugtning af jorden på helt umålelige elementer, fordi hovedsageligt på observationer vedrørende dyrkning på et givet stykke jord. I øjeblikket er vi inden for befrugtning afhængige af helt specifikke og målbare værdier, vedrørende jordens frugtbarhed, hvilke data der kan fås fra den relevante kemiske og landbrugsstation. Når vi begynder at dyrke roser, skal vi først udføre kemiske analyser af jorden beregnet til disse planter og kun på dette grundlag udvikle et befrugtningsprogram.

I dag er kemiske og landbrugsstationer repræsenteret i afdelingerne for landbrug og skovbrug i formandskaber for nationale råd. Derfor er det nødvendigt at kommunikere i et passende presidium med en repræsentant for den kemiske og landbrugsstation, der tager jordprøver og hjælper med at gennemføre den relaterede procedure.

De såkaldte jordarter. landbrugs, og således brugt til dyrkning af basale landbrugsafgrøder, som regel har de et lavere indhold af næringsstoffer end såkaldte jordarter. havearbejde; forskellene kan være overraskende høje til fordel for de jordarter, der anvendes til havebrugsafgrøder, hvis disse jordarter naturligvis blev dyrket korrekt og befrugtet. Havebrugsplanter kræver mere omhyggelig dyrkning og meget mere befrugtning på grund af deres høje ernæringsmæssige behov. Desuden bruges jorden under sådanne planter meget intensivt ved anvendelse af afgrøder, fange afgrøder og fange afgrøder, hvilket også kræver omhyggelig dyrkning og rigelig befrugtning.

For en bedre forståelse af kriterierne for evaluering af jord- og havebrugsjord og de enorme forskelle på dette område, Jeg giver nogle tal: fosforindhold i 12 mg w 100 g jord i landbruget betragtes som høj, i gartneri betragtes det høje indhold kun 81 mg af denne komponent w 100 g jord. Det samme er med kalium. For landbruget er det nok 22 mg kalium, At definere, at dets indhold er højt, til havebrug - over 80 mg.

Vurdering af jord under landbrugsafgrøder generelt, vi er nødt til at konkludere, at de viser bemærkelsesværdigt lavt kaliumindhold, utilstrækkelig - fosfor og langt størstedelen af ​​dem er forsuret. Materialer leveret til mig af kemi- og landbrugsstationen i Łódź, med henvisning til jorden i den tidligere Łódź-provins, de bekræfter det tydeligt. For eksempel lavt fosforindhold (under 6 mg) mor 53,8% jord, gennemsnit (6 -10 mg) - mor 34,2%, høj - bare 12,0% Lavt kaliumindhold (let jord til 7 mg, medium til 9 mg, tung til 14 mg) - mor 89,2% jord; gennemsnit (lys 8-12 mg, gennemsnit 10-15 mg, tung 15-20 mg) - 8,7%; høj (lys fra 13 mg, gennemsnit fra 16 mg, tung siden 21 mg).lige 2,1%.

Jordens reaktion er også forfærdelig 80,4% landbrugsjord i den tidligere provins Łódź viser en meget sur reaktion (under 4,5 pH) og sur (4,6-5,5 pH), 11,8% let sur (5,6-6,5 pH), 7,8% har en neutral reaktion (6,6 gør 7,2 pH) og alkalisk (mere end 7,2 pH).