Foråret kommer til at lyse op i haven?

Foråret kommer til at lyse op i haven?

Måske i små trin, for det er februar, men du kan gøre noget i haven. Specifikt mener jeg belysning. Sådan kommer du med en elegant belysning til dit hjem og haven?

Vi installerer bestemt belysningen ved hovedindgangen til huset, på terrasserne og i haven. Havebelysning er kendetegnet ved de samme praktiske temaer, som i interiøret. Jeg mener hovedbelysningen, ekstraktion af stien, der viser de smukkeste elementer i haven, ligesom vi gør i vores hjem. Den eneste forskel er i typen af ​​belysning. Det handler om modstand mod vejrforhold. I øjeblikket er havebelysning meget populær, og valget af mønstre er ligesom traditionel indendørsbelysning.

Der er mange virksomheder, at professionelt beskæftiger sig med havearkitektur kan være til gavn, hvis vi virkelig bryr os. Lys kan hjælpe os med at opnå mange ekstra ekstraordinære effekter, bringe planternes skønhed frem om natten og i skumringen ,havebelysning er muligheden for at bruge forskellige udendørs lamper mange steder i vores have. Hver have er forskellig, og et sådant projekt er snarere et individuelt foretagende.

Jeg har aldrig haft en have, jeg ved det ikke nøjagtigt, hvordan det ser ud teknisk set, men jeg kan virkelig godt lide sådan belysning monteret på stien nedenfra. Det ser elegant og interessant ud efter min mening.

Jeg ville tage sollygter:)

Jeg bruger en soldrevet lanterne

Jeg kan også godt lide belysningen nedenunder ved stien, gør indtryk:)

Det kan jeg også godt lide 🙂