Hvordan man laver den første have pænt?

Hvordan man laver den første have pænt?

Det er snart forår, og vi skal til haven, måske har du set noget interessant, nogle nyheder, som producenter af haveartikler, f.eks. belysning, har for os, indretning, buske, jeg beder om eksempler i denne tråd, dette bliver min første have. Vi flyttede ind inden vinteren, og det er tid til at rydde op udenfor.

Kun råd, hvad kan jeg give dig, er at planlægge alt først, tegne på et stykke papir, hvad vil du have, hvor du skal have. Hvad angår selve artiklerne og løsningerne, det er svært at rådgive noget, Jeg ved ikke, vil du have en fritidshave, hvor du kan sidde blandt blomster og buske, at organisere en grillfest, svinge på en have gynge, eller måske vil du oprette et sted fyldt med blomster, hvor mennesket kun bor for dette, at dyrke planter? Meget afhænger af det 😀

Vi kan bruge spotlights til at belyse haven, som oftest har kiler at køre i eller fastgøre med skruer. Udendørsbelysning skal have en passende klasse af beskyttelse mod fugt og vand med en lav beskyttelsesspænding på 12V. Jeg foreslår energibesparende LED-belysning, som kan forblive hele natten.

Jeg kan godt lide lysthusene. Dette er hvad jeg drømmer om i min have.

jeg tror, det bortset fra grønne områder, hvilket naturligvis er en vigtig del af enhver have, stier er også vigtige, som skal være lavet af sten af ​​høj kvalitet. Jeg valgte blandt brolæggerne fra Schlesien selv, så jeg kan også anbefale dette firma til dig. De har et stort udvalg af valg fra alle førende producenter.

Åh ja, atlana er en god idé til haven. Om sommeren kan du flytte derfra fra spisestuen og spise udenfor :). Jeg ville vælge noget fra firkantede lysthus til min have – ikke helt stor, men perfekt til min lille have.

Dłutkos lysthuset i det øverste billede – websted dlutkos.pl