Hvordan man laver et tårn med potter til blomsterarrangementer?

Hvordan man laver et tårn med potter til blomsterarrangementer?

Færdiglavede potte tårne ​​eller urtepotter med huller i siderne er ret dyre, og det er ofte svært at finde den størrelse, du har brug for. Vi kan dog med succes bygge en lignende formet container selv.
Original idé

Tre gryder i forskellige størrelser (1); flere strøplanter, for eksempel.. dimor-foteka (2), vedbend (3), crested crested (4) Jeg annoncerer (5); skaller (6); pottejord (7); klinge (8)
Sætter et par gryder i hinanden, vi kan let bygge en container i flere etager. Hver gryde er halvt forsænket i en lidt større gryde, som et resultat bygges et tårn. Vi planter planterne omkring hver af containerne, skaber et springvand af farver.
Perfekt til sommerrabatter
To-etagers potten ser godt ud, når den plantes med sommerstrøplanter, især creepers, udjævning af kanterne på efterfølgende containere. Vi kan vælge krybende pelargoner, crested (Brachycome), vedbend, mange former for verbena, lobelia og nasturtium på kanterne af potterne. Øverst kan vi plante en busket plante, for eksempel.. dimorfotekę, gazania eller en gruppe impatiens,
Spørgsmålet om vanding
Omhyggelig vanding er især vigtigt i en sådan sammensætning, hvis vi bruger terracotta potter, hvis porøse overflade absorberer fugt fra bunden af ​​potten nedenfor. Dypp fingrene i bunden af ​​gryden før hver vanding, at tjekke, hvor meget vand der skal hældes i den øverste beholder.

Forbereder tårnet:

1) Hæld en håndfuld store skaller i bunden af ​​den største gryde, for eksempel fra en knust lerpotte eller tagsten. Skallene skal dække drænhullet, så jorden ikke lækker ud under vanding. Gør det samme med de næste gryder.
2) Hvis du planter sommerenår, brug let drænet jord, som du kan tilføje, hvis det er nødvendigt 1/3 volumen af ​​havegrus. Halvfyld den største gryde med underlaget og ælt godt.
3) Tag en mellemstor gryde og læg den i en større gryde. Tilsæt eller saml lidt jord, indtil den mindre gryde stikker ud
mere end ca. 15 cm. Tjek det ud, at den højere beholder er lodret og ikke vipper.
4) I en stor gryde, omkring siderne af den mellemste gryde, plante krybende planter, som vedbend og verbena, som hænger ned og blødgør konturerne af beholderen. Frie mellemrum mellem planter
fyld med jord og ælt den let.
5) Fyld en medium gryde halvvejs med jorden, ælt godt og læg i en mindre beholder. I en medium gryde, omkring siderne mindre end hende, plant flere krybende planter, såsom crested crested.
6) Før du planter den højeste gryde, tjek det ud, at alle containere er stabile, holdt af jorden omkring deres bund. Hvis nogen af ​​dem kan flyttes, tilføj mere jord omkring det, passe på, for ikke at beskadige planterødderne.
7) Fyld en lille gryde halvvejs med jord og ælt let. Fjern planten efter eget valg fra beholderen, hvor den voksede, passe på, for ikke at beskadige rødderne. Sæt det på plads igen, tilsæt lidt jord og komprimér underlaget forsigtigt.
8) Vand planterne grundigt på en sådan måde, at underlaget fugtes godt i alle potter,
Brug en vandkande med en diffusorspids, så den stærke vandstrøm ikke skyller jorden væk.

Godt arbejde:

Egnede størrelser:
Det er vigtigt at, at de valgte potter har den rigtige størrelse. Vi skal vælge mindst tre containere i forskellige størrelser. Hver af dem skal passe ind i den næste, lidt større end ham, der efterlader masser af plads til planter. På hver side skal det i det mindste være efter 10 cm plads til rabatprøver.
Så højt, som vi ønsker:
Vi kan bygge et tårn i enhver højde, dog huske, at den mindste gryde skal være stor nok, at den let kan indeholde mindst en plante. Jo større beholderen i bunden bliver, jo højere haventårnet kan være.