Forårsløg

Forårsløg

Vi kalder forårsløg unge løghoveder, uanset art. Dette er de årlige frugter af denne plante. De er perfekte til videre dyrkning. Løg dyrket fra forårsløg er mere modstandsdygtige over for frost,. Det kan også samles tidligere, end et løg dyrket af frø.

Forårsløg. Plantning

Du behøver ikke at eje hektar mark, at dyrke løg selv. Alt hvad du behøver er en plastbakke, som kan købes i enhver havebutik. Vi har også brug for jord, fortrinsvis let surt, vær ligeglad. Det er også værd at tage sig af det, at landet ville være frugtbart, og gennemtrængelig. Jorden skal hældes i truget. Der skal laves en lille fordybning til hvert forårsløg. Normalt er der omkring fire pærer i en bakke. Plant løgene i hulene og drys dem let. Anbring bakken på det solbelyste sted på vindueskarmen, være en balkon. Vi planter forårsløg.

Voksende forårsløg

Forårsløg er ikke en meget krævende plante. Det er nok til regelmæssigt at løsne jorden med en hakke, vand de nye skud, og brug om nødvendigt gødning. Modne løg kan høstes i det tidlige efterår.