Sådan slipper du af myrer fra din baghave

En metode til at slippe af med myrer fra haven

Myrer kan være en reel gener i haven, derfor er det værd at finde en måde at slippe af med dem på. På trods af dette, at de er meget nyttige skabninger, betragtes som en model for flid, de er ikke velkomne gæster i haven. De er også meget lette at flytte hjem fra haven, og ingen vil gerne bo hos myrer, der elsker at komme i pakker med søde ting. Sådan kan du slippe af med myrer – dræb dem med deres egne våben.
Sukker tiltrækker myrer meget hurtigt fra din have. Så du kan lave en myrefælde, og endda et par stykker, at slippe af med det meste på én gang. Du skal kun grave små huller, og læg sukker eller noget sødt i dem. Myrerne finder dig med det samme. Når der er en hel del af dem i hullet, alt hvad du skal gøre er at hælde kogende vand over dem (de dør med det samme) eller koldt vand (de smelter langsommere). Er der nogen metode endnu?
Salt kan også bruges. Dette stof frastøder og dræber myrer, derfor er det endda nok at drysse salt på myreturen eller myresporene, At komme ud. Du kan altid prøve at købe specielle insekticider, som du blandt andet kan købe. i blomsterbutikker. De er ikke dyre, men bestemt meget effektiv og giver dig mulighed for at slippe af med problemet en gang for alle.