Den rigtige daddelpalme

Den rigtige daddelpalme

Den rigtige daddelpalme det er et af de mest dekorative palmer. I varmere klimaer dyrkes denne plante for sin søde frugt.

Det er rigtigt, at denne håndflade ikke er en af ​​dem, der er lette at dyrke, men det har store dekorative kvaliteter som et husplante. Vokset i lyst, rummeligt sted, det vil være en effektiv udsmykning af ethvert hjem.

Dato palmens hjemland er ørkenområderne i Nordafrika og Mellemøsten. Som en dyrket plante, daddelpalmen giver frugt, men også saft til vinproduktion og fibermåtter. Det bruges også som et byggemateriale. Datopalmen er elegant blågrøn, fjeragtige blade, med ret stive og stikkende sektioner. De vokser ud af en slank, grøn bagagerum og give håndfladen en karakteristisk form.

Under naturlige forhold begynder det at bære frugt i alderen 4-5 flere år, når fuld frugtning i alderen 15 år og forblive produktiv i de kommende år 60-70. Under boligforhold blomstrer dette palmetræ dog ekstremt sjældent.