Orkidé

Orkidé

Orkideen er en type stauder fra orkidefamilien. Det anses for at være en af ​​de nemmeste og sværeste planter at dyrke. Nem på grund af de lave krav til dyrkning. Af denne grund hyppige gæster
i hjem og haver. Desværre er hans pleje, det er sværere for det at blomstre flere gange.

Hans oprindelige områder er områderne i Asien - Indien, Filippinerne, samt nordlige dele af Australien. Skiller sig ud, afhængigt af systematikken fra 17 til lige 50 arter, der adskiller sig i form og farve på blomsten. Så du kan møde lyserøde orkideer, hvid, Violet, gul eller creme. Selvom der endda er plettet blomster. Orkidéblade er ovale og kødfulde.

Du bør ikke overdrive vandingen af ​​orkideer. De kan lide rigelig vanding, dog må du ikke tillade for meget eller gennemblødning af bladene. Om sommeren er det nok at vande dem en gang om ugen, om vinteren, selv en gang hver anden uge. Vandet må ikke være for koldt.

Lys, hvilke orkideer de kan lide, skal spredes. Virkningen af ​​lys direkte på planten kan skade den, og den rette temperatur for hende er op til 25 grader i løbet af dagen. Derudover orkideer som stramme potter. Så rolig, at planterne er for trange og skal genpottes. Korrekt plejet vil den blomstre, på trods af det tilsyneladende trange miljø.