Balkonbelysning, loggii, terrassen

Balkonbelysning, loggii, terrassen.

Balkonbelysning, loggii, terrassen er et vigtigt element i det udendørs udstyr, den åbne del af lejligheden. De er klar til dette, industrielt fremstillede hængende lamper, væg, gulvstående, sammenfoldelige papirlygter eller mere attraktive, DIY med egne hænder.

Og ja, en simpel prisme-formet lanterne er lavet af længere (4) og kortere (8) tynde pinde, hvilken – forbundet med en tynd snor eller ledning – danner en lanterne struktur. Strimler af hvidt eller farvet lærred skal fastgøres til de lodrette pinde, silke eller folie. Tekstilmaterialet er fastgjort til pindene med lim eller omhyggeligt afstemt. For at få en stram overflade skal du fugte lærredet med vand, inden det fastgøres. Folien er fastgjort med lim. Et dobbelt lag af lukkermaterialet skjuler pæren bedre.

Den terningformede lanterne er lavet af en svejset struktur af jernstænger med et tværsnit 3-6 mm, som er bundet med bånd, med et bånd eller raffia. Du kan også trække et lærredovertræk over strukturen, som fås ved at sy et rektangel af linned svarende til fire firkanter på den ene side.