Fyrretræ – Tirsdag tirsdag

Fyrretræ – Tirsdag tirsdag

Kunowaceae er kendetegnet ved stor fleksibilitet og mobilitet. De har korte poter, lang og smidig krop, takket være hvilken de kan klatre og glide ind i et hul eller hul. Martens er mellemstore repræsentanter for martens. De lever i mindre antal over hele Europa, undtagen Spanien og Storbritannien, hvor de nu næsten er uddøde. Fyrmarter findes også i det vestlige Sibirien og Kaukasus, i Lilleasien og i Iran. Som skovkødædende drager den ikke ud i åbne områder eller nær menneskelige bosættelser.

Hvis der opdages en række fodspor i form af par fodspor i sneen, placeres ved siden af ​​hinanden med jævne mellemrum, og hvis disse spor er ca.. 4,5 cm ender ved foden af ​​træet, du kan være sikker, at en marter passerede denne vej. Alle martens bevæger sig i sneen i små spring, bagbenene er placeret nøjagtigt i indtryk fra de forreste poter (3). Marten jager i området, der spænder fra 5 gør 20 km². Det krydses af stier, som marter markerer med sin duft. Hver aften løber han disse stier i 3-7 km. I løbet af dagen hviler den i træhuller eller i egernesteder, hvor han undertiden opbevarer madforsyninger.

Parringssæson kuny det er i juli og august. Efter graviditet, forlænget på grund af den senere implantation af fosteret (236—274 dage), kvinden føder i april eller maj 1 gør 6 ung. Hos kvinder, der ikke befrugtes om sommeren, forekommer der varme i februar eller marts det følgende år. Efter befrugtning på dette tidspunkt er graviditeten meget kortere.

Hun er voksen fordi (1) den er 40-53 cm lang. Længden af ​​den bløde hale er 23-28 cm, og kropsvægt fra 0,8 gør 1,6 kg. Det er tykt, skinnende pels er brun, prydet med en gullig hage, tydeligt synlig, plet, slutter ved brystet. Marten klatrer dygtigt træer takket være skarpe kløer og hårede såler. Jagter bytte, for eksempel.. egern, udfører spring 3-4 m lange, bevæger sig fra gren til gren. Du kan finde sort affald på stierne, langstrakt og snoet ind i et reb (2). I slutningen af ​​sommeren indeholder de en stor mængde skovfrugterester. I Polen må kun skydevåben jages. Vildarter.