Windows, altaner, loggia, terrasser, karnap – fra middelalderen til i dag

Windows, altaner, loggia, terrasser, karnap – fra middelalderen til i dag.

Hvornår var kunsten at bygge? Er det muligt at bestemme fødselsdatoen for arkitektur?? Det er vanskeligt at give et præcist svar på disse spørgsmål, og endnu sværere at finde udseendet af det første vindue i tide, altan, loggii, terrassen, karnap.

Huleboerne og hyrderne, der vandrede rundt i stepperne, blev plaget af kulden, regn, vind. Du var nødt til at skabe et tag over dit hoved, forbedre levevilkårene. Den første bygning skred frem i små trin. Det tog århundreder at forbedre og transformere. Indgangen til hulen blev udvidet og udjævnet med brug af stenværktøj. For at beskytte interiøret mod kulde, vinden, med regn blev gardiner lagt ud af sten og trægrene, huder af jagte dyr blev hængt, huller blev forseglet med klaser græs. Et større klem i stenmuren kunne have været det første vindue, og jordhældningen er lige før grotten – først, sten terrasse.

Til ham lavet af grene, græsser og skind fra hytten blev trængt ind gennem indgangshullet, der var fastgjort med en måtte, ophængt hud. Et tilfældigt lavet hul i hyttens kappe fungerede som et vindue.

I regionerne, hvor der ikke var nogen sten til byggemateriale, ler blev brugt: lavet med vand, blev det brugt til at bygge mudderhytter. Tam, hvor var politimanden, en mursten blev født, oprindeligt som en klump ler formet i terninger og tørret i solen, senere fyret. Mange generationer var tilfredse med et hus i et værelse. I de enkle, kasserede firvæggede hytter, lavet af ler og træstammer, der var kun en døråbning. Med tiden blev nye rum tilføjet i rækkearrangement, indtil et lukket system med en gårdhave i midten udvikler sig. Gruppering af huse skabte en by.

I det gamle, på forskellige breddegrader med forskellige klimaer, byggeri gik gennem forskellige udviklingsstier. Hele arkitekturens historie, dens udvikling, stammer fra historien om et beboelseshus. Denne udviklings vugge er stort set de lande, der ligger i Eufrat og Tigris-bassinerne. Rødderne til europæisk konstruktion og arkitektur går dybt ind i gamle civilisationer, tegning af juice fra den sumeriske kultur, staroegipskiej, Græsk, Rzymska et al.

Ancient Hellas er vuggen for vores kultur. Det er her sådanne lærdomme og navne kom fra, ligesom filosofi, logik, politik, arkitektur. Også konstruktion – Græsk arkitektur blev hævet til kunstniveauet. Grækere, mestre i filosofi, litteratur, matematik, finere kunst, de rejste bygningens form og form til en høj grad af perfektion, ved at arbejde med enkle konstruktionselementer.

De tidligste hellenske konstruktioner brugte træ, gline, mursten, for at mestre brugen af ​​Blowing Stone. De strukturelle elementer var søjler og stenbjælker. Bjælkernes begrænsede span skal have bidraget til en ret beskeden udvikling af åbninger i bygningernes vægge. Der er en rig mangfoldighed af terrasser, arkader.

Yderligere, Romersk kultur bidrog væsentligt til udviklingen af ​​arkitekturen. Selvom princippet om at konstruere buer var kendt i Babylon, Egypten, Mykene, det er kun romerne, etruskernes arvinger, således udviklede de teknikken med buer og hvælvinger, at de kan betragtes som nye opfindere, dristige konstruktioner. Disse buede løsninger havde en afgørende indflydelse på udformningen af ​​vindue- og døråbninger, opbygning af en loggia, terrasser, karnap.

Indflydelse af græsk og romersk kultur, der trængte dybt ind i Europa, nåede sine fjerneste hjørner. Også migrationen af ​​konstruktionspræstationer fra syd til alle regioner nord for Alperne skabte derfor arkitekturen i det vestlige og centrale Europa. Næsten alle, ikke nødvendigvis ekspert i kunsthistorie, han lærte endda beskeden viden om arkitektoniske stilarter i skolen, hvordan Rumænsk stil, Gotisk, renæssance, barok, neoklassicisme. Disse navne er forbundet med de slotte, der ses, paladser, historiske distrikter i gamle byer.