Oriel

Oriel

Oriel – et interessant element i facaden fra den romanske periode – det har udviklet sig gennem mange århundreder, begyndte at forsvinde i det 20. århundrede. I mellemkrigstiden blev bygninger med karnapvinduer bygget, endnu- Enkelt – de dukkede op i de første år af genopbygning, men efter at præfabrikationen havde mestret konstruktionen, forblev de kun et minde om smuk arkitektur. Det er en skam ikke kun for facaden, men især til brugeren af ​​lejligheden. Den funktionelle og plastiske værdi af karret kan – ved siden af ​​altaner og loggier – berige bygningsfacader og lejlighedenes funktion. I perioden med genopbygning efter krigen blev nogle af forhøjningerne gendannet af et karnap- eller flere etager. Meget få findes i præfabrikeret konstruktion, sky forsøg på at konstruere karnapvinduer.

Denne sort af altanen, af forskellige former, omgivet af vægge, opretter et ekstra rum ved siden af ​​rummet, en godt oplyst bugt. Det er meget brugt som et afslapningsområde, sted at arbejde, et separat område til børns spil, orangeri. I dette rum, beskyttet mod kulde og vind og rigt belyst, du kan skabe et charmerende hjørne fuld af prydplanter.