Terrasse

Terrasse

Endelig skal terrassen nævnes. Ifølge encyklopædi er det en jorddæmning, forstærket med et fundament, eller en slags altan på understøtninger, muligvis et vandret plan af taget omgivet af en balustrade. Terrasser, rigt brugt i paladsarkitektur, begyndte at forsvinde i den kommunale konstruktion. De kan stadig findes i de få huse i mellemkrigstiden, primært som tagterrasser.

I øjeblikket er terrasser designet i hotelbygninger, feriehuse og caféer. Oftest er de dog et vigtigt funktionelt og dekorativt element i enfamiliehuse, primært som terrasser, direkte forbindelse mellem boligbygningen og haven. Terrasserne giver de største muligheder for en rig anvendelse af blomster, prydplanter og buske.

Terrasser, sammenlignet med altaner og loggier, de er en meget større form, skaber brede muligheder for deres bekvemme udvikling til rekreative formål. Terrassen er en udvidelse af lejligheden, et link til det rige grønne område i haven omkring huset. Terrasser er hovedsageligt privilegiet for enfamiliehuse, Willi. Afhængigt af husets størrelse og løsning er der lavere terrasser forbundet med stueetagen, løber ud i haven, terrasser på første sal og "tag" terrasser over det sidste loft, der dækker huset.

I gamle bygninger, i den såkaldte. lejeboliger, Du kan finde store terrasser over øverste etage. Ny, masse boligbyggeri undgår stort set brugen af ​​terrasser. Kun i hotelbygninger, I sanatorier og sommerhuse har terrasser tendens til at være det dominerende element. Terrassen er især funktionelt vigtig ved design af børnehaver og børnehaver. Terrassernes historie er så lang, ligesom arkitekturens historie. Løsningerne på paladsterrasserne var særligt rige. I dag, i perioden med intensiveret individuel konstruktion, terrassen fik en særlig brugsværdi og blev næsten den grundlæggende komponent i hvert nyopført enfamiliehus.