Altanmøbler, loggii, terrassen.

Altanmøbler , loggii, terrassen.

Passende ledelse er af stor betydning – "udstyr" – små altaner eller loggier og større terrasser. At være behageligt på altanen kræver udstyr af højeste standard på enkle måder. Møbeltypen skal opfylde de betingelser, der er bestemt af det lille område: snarere havemøbler, for eksempel.. vidje, foldet og specielt lavet, lys, permanent, funktionel.

Nogle brugere af altaner med åbent gelænder, der ønsker at isolere sig fra indsigt i deres fritidsliv, de laver covers. De er også praktisk beskyttelse mod vind og støv. Plastbølgepap er bedst egnet til dette formål, plastfilm, stærkt lærred, ophængte bårer. Balkonens kabinetfarve bør ikke forstyrre facadens rækkefølge aggressivt. Skærmene af folie og plastplader er modstandsdygtige over for vejrforhold og kræver ikke demontering i vinterperioden.

Lerretstæppet er snøret til balustradestrukturen. Fastgørelseskablerne er sammenflettet gennem huller, der er fastgjort med metaløje, strammet ind i de dobbeltstingede kanter på dækslet. Denne type dækning skal beskyttes mod langtidseksponering for vand, ved at tage dem af inden den våde efterår / vinterperiode.

Du kan også hænge bårer på balustraden, lavet af en ramme lavet af lameller, dækket på begge sider af læder eller tynd viskestykke eller dækket med krydsfiner imprægneret med farveløs lak.

De enkleste møbler er borde, afføring og hylder. Bordene kan hænges på balustraden eller stå. Hængebordet kan være lavet af tykt spånplade 12-18 mm, dækket med laminat eller malet med lak eller oliemaling. Bøjlerne er lavet af en flad stang 4×30 mm og fastgøres med skruer til pladen eller beslaget. Kanterne kan færdiggøres med en strimmel af tykt krydsfiner 5 mm, bredere end pladens tykkelse i det mindste ved 5 mm; dette er for at forhindre, at brillerne glider. Bøjlens ende skal tilpasses balustradens form. Metaldel af bordet (bøjler) beskytter mod korrosion ved at male med nitrolak i en farve, der matcher rækværk og bordplade.

Et bord lavet af fyrretræsplader eller spånplader med et trælignende finer, malet med farvet nitrolak eller oliemaling er vist på billedet.

Bordet til loungeområdet under paraplyen er lavet af spånplader og stile lavet af fyrretræ. Hullerne til paraplystangen skal bores efter omhyggelig kontrol af dens diameter; den skal være lidt større end stangdiameteren.

Til siddende – ved siden af ​​liggestolene – det er bedst at give afføring. Sådan en skammel, lavet af fyrretræsplader eller spånplader med et trælignende finer, den har et svampesæde dækket af stærkt linned, forbundet til basen med runde stifter lavet af hårdt træ (egetræ) træ. Når du bruger tavlen, skal du male overfladen med farvet nitrolak eller oliemaling.

Usædvanlig liggestol, vist på billedet, kan laves på egen hånd: tre trærammer, forbundet med hængsler, de er dækket af stærk sejldug eller linned, liggestol. To bevægelige ben forbinder metalstifter med rammen (fra en jernstang). Den samme type ben forbinder fodstøtterammen med sæderammen.