UDVIKLING AF EN BALKONI, LOGGII, TERRASSE

UDVIKLING AF EN BALKONI, LOGGII, TERRASSE.

altan, loggia, terrasse giver dig mulighed for at komme væk fra den lukkede lejlighed, de åbner et bredt rum, giver dig mulighed for at observere gaden, kontakt med grønne områder, solen.

Ulempen ved altanen og loggia er dog luftigheden, der begrænser deres fulde anvendelighed. Atmosfæriske ændringer er særligt besværlige – vind, regn eller for meget sol – som forhindrer udviklingen af ​​en altan eller loggia med permanente møbler (selvom der for en loggia er nogle muligheder for at arrangere permanente møbelelementer). Disse atmosfæriske irritationer bør dog ikke hæmme beboernes arkitektoniske og havearbejde opfindelse ved at arrangere denne del af lejligheden..

En balkon omgivet af grønne områder og blomster er ikke kun en lille have, men også et hvilested. Dens form, farven og designet supplerer og beriger de ofte triste facader af bygninger, understrege det æstetiske udseende af gaden. Men hvor ofte balkoner - i stedet for at drukne i grønne områder og blomster, beriget med farverige markiser og understøtninger med klatrende vegetation - de er tømmerrum, unødvendige lagre, ting fjernet fra lejligheden.

Sammenlignet med altanen, loggia, hvilket er som et forsænket sortiment af altanen, det giver mulighed for at bortskaffe et større område, og sidevæggene beskytter ikke kun mod vinden, men de skaber bedre betingelser for at dyrke planter og arrangere hyggelige siddekroge. På sidevæggene i loggiaen kan du installere kroge til ophængning af blomsterbeholdere, trægitre til klatring af planter, installer belysning. Flere beholdere på flere niveauer giver dig mulighed for at dyrke selv persille og purløg.

Du er nødt til at tænke på arrangementet af altanen og loggia om vinteren, og senest i det tidlige forår – klargøring af alt udstyr. Vores marked er ikke i stand til at imødekomme alle kundekrav, ikke kun med hensyn til store og tunge møbler til lejligheder, men også de små, supplerende. En masse drømme om udviklingen af ​​små ting, som en hylde, konsol, en farveboks, stå for blomsterpotter, kollapser på grund af markedssvigt. Måden at komme ud af problemer er DIY; sloganet "Ludwik… til hammeren ”er den eneste chance for at gøre dine egne drømme til virkelighed, den mindste "hængende have i Babylon".

Det første skridt i at arrangere en altan eller loggia skal være at rense og male gelænderet. Med æstetikken i hele bygningen i tankerne bør valg af farve aftales med naboerne, samtidig opgive alle slags broget – strimler, prikker og "Picasso" mønstre.

Efter maling af gelænderet og rengøring af altanpladen, fylder eventuelle huller med brug af cement, er kasserne fastgjort, gitter og understøtter og placerer containerne. Traditionelle træblomsterkasser bruges på større altaner og loggier, blik eller flere kommercielt tilgængelige plastbeholdere. Metal- og plastkasser bør snarere undgås, fordi de let opvarmes fra solen, som hurtigt tørrer jorden op og påvirker vegetation af planter negativt.

Trækasser kan laves af en DIY-entusiast; de mest almindelige er kasser med dimensioner 100-120 cm i længden, 25 cm bred og 18-25 cm dyb. Lange kasser bruges på mindre altaner 75-100 cm, bredde 20-25 cm, og dybden 18-20 cm. Tykke fyr- eller granbrædder er bedst egnet til kasser 2-2,5 cm. I bunden af ​​æskerne skal du bore et par stykker (2-4) huller i diameter 1 cm, som bruges til at dræne overskydende vand.

Kasserne kan fastgøres på ydersiden af ​​gelændet på holdere svejset til den øverste eller nederste ramme af gelændet eller placeres på altanpladen på indersiden af ​​gelændet. Hvis der ikke er permanent svejste knaster, håndtag, der er passende formet af en flad stang, kan bruges, sætte på gelændet. Strimler skal spikres i bunden af ​​æskerne, der er placeret på tavlen, for at forhindre, at æskerne rådner. Kassens ydre overflader skal males med oliemaling i en farve, der er harmoniseret med bygningens facade og farven på kasser på tilstødende balkoner. Den bedste plasteffekt opnås ved kasser i den naturlige farve af træ, tegnet med farveløs lak. Indvendige vægge skal imprægneres, helst ved at brænde med en benzinbrænder, eller dæk æskerne med folie.