Metsästäjäkoira ei pidä kanista

“Meillä on kotona kettuinterrieri, ja lapset haaveilevat myös pupusta tai marsusta. Mutta olen kuullut, että tämän rodun koirat eivät pidä pienistä eläimistä”

Itse asiassa, jos annat periksi lasten pyynnölle, tästä voi aiheutua ongelmia. Kettuinterrieri kuuluu metsästyskoiriin, jotka eivät ole ystäviä pienten eläinten kanssa. Heille kaikki, mikä liikkuu, varsinkin kun hän pakenee, hän on luonnollinen uhri. Joten koira haluaa saada hänet kiinni, tappaa, ja tuo sitten sen omistajalle karjan opas. Hän odottaa myös kiitosta onnistuneesta metsästyksestä. Terrierit käyttäytyvät myös samalla tavalla, mäyräkoiria ja vinttikoiria.

Joskus voit vakuuttaa koirat liittymään pieneen eläimeen, jotka on suunniteltu vain pelottelemaan tai noutamaan se. Näitä ovat spanielit, viitteitä, veriverinen, kalliomäkiä. Mutta sitä ei voi koskaan tietää, eikö he yhtäkkiä halua leikkiä pupun kanssa ... kissassa ja hiiressä ". Peloissaan oleva lemmikki voi sitten kuolla sydänkohtaukseen.

Toisaalta villakoirista tulee helposti ystäviä talon pienten asukkaiden kanssa, dalmatialaiset, chow-chow. Myös palvelu- ja paimenkoirat, mm. Saksanpaimenkoirat, dobermany, boksery, tanskalainen, Bernardyny. Heidän on vain oltava vakuuttuneita, että pieni pupu on toinen lauman jäsen, joita heidän tulisi suojella, ei hyökätä.