Elämänlanka – Elämänlanka

Elämänlanka – Elämänlanka

elämänlankaElämänlanka (muuten kutsutaan elämänlanka) on kiipeilylaitos, joka pitää aurinkoisista paikoista ja kosteista pinnoista. Kukkien ja lehtien kaskadi kaunistaa kauniisti parvekkeen tai terassin kaiteen, ja jopa rakennuksen seinä. Kasvi, leikkaamalla häntä (mutta vain kukinnan aikana!) voimme antaa mitä tahansa, hienoja muotoja.
Jackmatti-lajikkeelle on ominaista erityisen kauniit ja ilmeikkäät kukat.

Toisin kuin muut klematis, se tarvitsee varjoa varren osalle, joka on lähellä maata. Joten suosittelemme istuttamaan muita matalia kasveja kukkien ympärille tai asettamaan koristekivet maahan ruukkuun, joka suojaa vartta auringolta.

Kun päätämme kasvattaa klematisia kotona, se voidaan istuttaa milloin tahansa vuoden aikana. Se kasvaa parhaiten alustassa, joka on turpeen ja hiekan seos (yhtä suurina osuuksina). Kun ostat jo kasvatettuja kasveja, on hyvä valita kukkivat kasvit, koska silloin olemme varmoja, minkä väriset kukat ovat.

Clematis on kiipeilylaitos, joten se vaatii sopivan tuen. Se voidaan valmistaa korkeisiin tikkuihin, jotka on juuttunut maahan, kuitenkin ylivoimaisesti paras kasvi
kasvaa puuritilällä. Siirrettävät ritilät tarjoavat monia mahdollisuuksia, joka on kiinnitetty seinään millään tavalla. Voit ostaa ne puutarhakaupasta tai tehdä itse – se ei oikeastaan ​​ole niin monimutkaista.