Aurinkovarjot ja pergolat

Aurinkovarjot ja pergolat.

Aurinkovarjot ja pergolat:

1 – Ruokoalusta, vaakasuoraan järjestetyille puupylväille, jotka on yhdistetty pystysuoraan järjestettyihin tukiin; terassilla käytettävän esteen tyyppi; koko riippuu maton tukien ja nauhojen määrästä; suljin suojaa auringolta, ei suojaa sateelta;

2 – Muovinen aallotettu levykatos, asennettu metalliseiniin, jotka on upotettu rakennuksen seinään; valo imeytyy värillisen levyn läpi, värjää katettu tila; tämän tyyppisiä katoksia käytetään joskus terasseilla, kesäkahviloissa; isommat katokset tuetaan pylväillä;

3 – Pergola terassilla; putkiin tai pylväisiin kiinnitetty arina; varjostus saavutetaan lomittamalla markiisikankaan tai folion raidat;

4 – Pergola puupylväistä, tangot ja ylälevyt (levyt) toimii rakenteena kiipeilykasvien vihreän katoksen alla, antaa miellyttävimmän sävyn.