Leikkokukan ruusujen kasvatus

Leikkokukan ruusujen kasvatus. Se on erittäin merkittävä, että maassamme tuskin kohtaamme erityisiä vakiintuneita, suuri maahan istutettu ruusu leikattua kukkaa varten. Joillakin maatiloilla kuitenkin kasvatetaan pienempiä tai suurempia määriä ruusupensaita, mutta lajikevalikoima ja tapa, jolla näitä istutuksia hoidetaan, jättävät paljon toivomisen varaa. Lisäksi tällaisten primitiivisten viljelmien saanto (a więc i dochodowość produkcji) se on pieni, mikä heikentää perusteellisesti heidän olemassaolonsa taloudellista tunnetta. Ottaen huomioon tämän tilan syyt, olemme tulleet johtopäätökseen, että se johtuu suurelta osin näiden ruusutarhojen kilpailusta, jonka heidän nuoret, vuotuisia pensaita käytetään leikkokukkiin heinäkuusta lokakuuhun, palauttamalla tavarat kilpailukykyiseen hintaan, koska he kohtelevat sitä sivutuotteena. Se, että ruusupensaiden laatustandardi otettiin käyttöön lastentarhojen tuotannossa, esti suurelta osin nuorten taimitarhojen usein käytettyä leikkokukkia., mutta silti suuri määrä kukkia olisi otettava huomioon, pääasiassa etuyhteydettömistä taimitarhoista, ei siis ole oikeutettu vuotuiseen tutkintoon. Tämä väistämätön joidenkin taimitarhojen kilpailu leikkokukkien toimittamisesta markkinoille ei selvästikään edistä erityisten leikkokukkaistutusten kehittämistä - mutta ei sulje pois niiden olemassaoloa. Käytännön havainnot osoittavat, että tällaiset viljelmät voivat olla kannattavia, jos ne on perustettu ja asianmukaisesti, progressiivinen ajo. Kukkamarkkinamme vaatii erittäin runsaasti leikkokukkia kesäkuun lopussa, niin sitten, kun taimitarhoissa ei ole vielä kukkivaa materiaalia; myös näissä olosuhteissa varmistetaan ensimmäisen kevään kukinnan leikkokukat. Myös syys- ja lokakuun leikkokukat ovat erittäin kysyttyjä, mikä puhuu myös tällaisen viljelyn puolesta.

Jauhettujen ruusuistutusten yleensä heikko hyötysuhde johtuu pääasiassa niiden liiallisesta käytöstä. Olemme jo päässeet tähän kasvihuoneviljelyssä, että vaihdamme materiaalin 5-6 vuoden välein, maassa hyödynnämme pensaita niiden täydelliseen tuhoutumiseen, mikä on keskimäärin kymmenkunta vuotta, joten se vie liian kauan ja on tuhlaavaa.

Toisin kuin avoin kukkaviljely, meillä on maassa useita kasvihuoneviljelyyn erikoistuneita tiloja. Suuret hallitsevat täällä, hyvin varustetut valtion tilat, korkealaatuisen tuotannon tarjoaminen. On myös osuuskuntia ja yksityisiä maatiloja, pääasiassa ruusujen kasvattamiseen lasin alla. Tässä suhteessa on tapahtunut valtavaa edistystä; nykyinen leikattujen lasiruusujen tuotanto on monta kertaa suurempi kuin sotien välinen tuotanto. Siksi se mainitaan täällä, että lasin alla olevien ruusujen tuottajat käyttävät suuria määriä lastentarvikkeita, siten ne vaikuttavat sen kysyntään ja siten lastentarhatuotannon kehitykseen.

Kasvihuonekasvien tuotannon valtava edistys koskee lähinnä viljelyä kasvihuoneissa, tasaisilla ja korotetuilla sängyillä; tätä satoa kutsutaan yleisesti kesäksi. Tavallista viljelystämme käytetään tämän tyyppiseen viljelyyn, markkinoiden lastentarha-aineisto, paras valinta, syntyi orastumisesta tyyppeihin Rosa canina ja Rosa multiflora.