Ruusupensaiden tuotannon tila

Ruusupensaiden tuotannon tila. Kuten jo mainittiin, Ruusujen taimitarhalla on vanhoja ja kauniita perinteitä maassamme. Ruusutarhat - tämä on tärkeä puutarhaviljelyn osa tänään. Tämä osasto on kehittynyt erittäin dynaamisesti viime vuosina. Se johtui kysynnän kasvusta vuosi vuodelta, pääasiassa kuntien julkisilta viheralueilta ja leikkokukkien tuottajilta, ja jatkuvasti kasvavista ruusujen ystävien joukosta. Se johtui suurelta osin myös taimitarhojen tuotannon rajoituksista yksittäisillä tiloilla. Nämä taimitarhat vähentivät tai jopa poistivat hedelmäpuiden ja pensaiden tuotantoa, ruusupensaiden tuotantoa.

Tällä hetkellä kotimainen kysyntä on peitetty huomattavalla ylimäärällä, ja ylijäämät on viety ulkomaille useita vuosia. Ruusujen taimitarhan tuotanto on pitkälle erikoistunut osasto. Kuten voidaan nähdä monien eurooppalaisten ruusutarhojen esimerkistä, samoin kuin johtavat taimitarhamme - parhaat tuotteet tarjoavat tähän tuotantoon erikoistuneet tilat, stosując u siebie najbardziej postępowe metody uprawy i śledzące stale, ajantasalla, edistystä tällä puutarhatuotannon alalla.

Valmiiden lastentarhojen materiaalivaatimukset ovat tällä hetkellä erittäin korkeat; markkinoille toimitettavan materiaalin on oltava sovellettavan teollisuusstandardin mukainen. Jos markkinoilla olevasta ruusupulasta voi poiketa joitain poikkeamia tästä normista, se ei ole ehdottomasti mahdollista tässä tilanteessa. Jos joku luottaa siihen, että hän kerää silmät orastavaksi nuoresta yksivuotiaasta istutuksesta ja tietty määrä leikkokukkia epäonnistuu varmasti, koska tänään ei voi olla kysymys gopulanttien käytöstä leikkokukissa, silmukoita ei myöskään saa käyttää liikaa; tällä tavalla tuhoutuneita pensaita ei voida hyväksyä markkinoille standardin vaatimusten vastaisina.

Maahantuojien ja monien ulkomaisten vieraiden mielipiteet osoittavat, lastentarhojen ruusutuotanto edustaa tänään hyvää eurooppalaista tasoa, joka saa tietyn ilmauksen, jos se painaa sisään, että meillä ei vielä ole tällaisia ​​laitteita käytössämme, tällaisia ​​työkaluja ja laitteita, joita löytyy johtavista eurooppalaisista taimitarhoista.