Lehtipuut puutarhassamme - lehtipuita

Kevät lähestyy nopeasti, Joten on aika etsiä lehtipuita ja istuttaa ne puutarhoihimme. Puutarhajärjestelymme rikastuvat ainutlaatuisilla muodoilla ja väreillä lehtipuiden ansiosta. Jokaisessa koristekasvien atlasessa on monia mielenkiintoisia lehtipuita, jonka voit tarkistaa ennen tietyn koristekasvin valitsemista puutarhaan.

Lehtipuiden istuttaminen ei ole suositeltavaa, jossa meillä on puutarhauima-allas ilman kattoa. Yksi, mutta erittäin häiritsevä lehtikasvien haitta on tämä, että he menettävät usein lehtiään - myös kesällä. Tämän seurauksena altaan pitäminen puhtaana on vaikeaa, kun lähistöllä kasvaa lehtipuu tai pensas ...

Jos kyseessä on, kun päätät istuttaa havupuut, se on hyvä idea taimitarha, Löydät tällaisen lastentarhan käytännössä jokaisesta suurkaupungista. Kuitenkin, jos lähistöllä ei ole paikkaa, jossa asut tällaista taimitarhaa, voit etsiä puutarhan verkkokauppaa, josta löydät varmasti unelmiesi koristekasvit puutarhoihin.

Pensaat ja lehtipuita tällaisissa myymälöissä ne pakataan erittäin huolellisesti, Tiedän tämän kokemuksesta ja monien vuosien harjoittelusta. Koristekasvien kuljetus puutarhaan tapahtuu erittäin nopeasti, ja tämän ansiosta tilauksesta lähtien muutaman päivän kuluttua meillä voi olla tällainen kasvi puutarhassamme., käytännössä poistumatta kotoa. Tilasin äskettäin sellaisesta puutarhakaupasta lehtipuita ja sain heidät jälkeen 3 päivää. Toistaiseksi pidän hedelmäpuita ja muita, jonka tilasin kotipuutarhaani.

Ajattelen edelleen puutarhakalusteiden ostamista huvimajaani, jonka laitoin viime vuonna. Joten epäröin tämän päätöksen ja tällaisten huonekalujen luomisen välillä. Toistaiseksi tarjousten jälkeen, Olen nähnyt Internetissä, olen enemmän valmiita huonekaluja varten, mutta näemme, mitä aika näyttää ; )

Olen hitaasti valmistautumassa saamaan puutarhatyökaluni valmiiksi ja odotan innolla keväätä.

Pepäilen, että sinulla on sama, terveisiä.