Maaperän ominaisuuksien parantaminen

Maaperän ominaisuuksien parantaminen.

Maaperä, jonka löydämme puutarhastamme, sen pitäisi olla vain lähtökohta meille. Hoidoilla, jotka parantavat sen rakennetta, orgaaninen lannoitus ja multaa, pystymme varmasti parantamaan sen ominaisuuksia. Useiden vuosien asianmukaisten toimien jälkeen työmme vaikutukset ovat hyvin selvät. Kasvitieteellisen puutarhan aloittaminen, mieheni ja minun täytyi repiä vanha, asfaltti ajotieltä. Hänen alla oleva maaperä oli tietysti erittäin huono. Kaivimme sen syvälle, lisäämällä paljon kompostia ja lantaa. Ensimmäisen vuoden jälkeen uudessa kasvipuutarhassamme saimme hyvän sadon. Joissakin paikoissa oli mahdotonta istuttaa herkkiä siemeniä, tiivistetyn maaperän suuren määrän vuoksi. Istutimme sinne siemenperunoita, ja joitain vihanneksia, esimerkiksi.. lehtisalaatti, vihreät pavut tai sokerimaissi, kasvoimme lasin alla taimista.

Tapoja parantaa maaperän ominaisuuksia.

Vanha puutarhatalouden sanonta sanoo: "Ravitse maaperää, ei kasvi ". Itse asiassa, Luonnollinen lannoitus antaa maaperälle orgaanista ainetta, joka on tärkein ravinteiden lähde siinä eläville organismeille. Orgaanisen aineksen ansiosta biologinen elämä kehittyy maaperässä, mikä vaikuttaa maaperän rakenteeseen ja sen imukykyisiin ominaisuuksiin. Tämän asian seurauksena kevyt maaperä lisää niiden vesikapasiteettia ja hedelmällisyyttä, ja savimaaperät kovenevat. Luonnossa hajoavat kasvit ravitsevat maata, heidän lehdet, versot ja juuret. Poistamme yleensä kuolleet kasvit tai niiden osat puutarhasta. Ja koska puhdistamme tämän luonnonvarallisuuden, kannattaa tallentaa ne kompostoriin. Tällä tavalla saamme suuren lannoitteen, jolla rikastamme maaperää. Tätä luonto itse tekee.

Vastaanottaja 75% kasvimateriaalin koostumus, joka pääsee maaperään, voi olla vettä. Loput ovat pääasiassa hiiltä, happi, vety ja mineraalit, kuten: atsote, Fosfori, kaliumrikki, kalsiumia, magnesium ja hivenaineet, jotka vapautuvat hajoamisprosessin aikana. Kun orgaaninen aine pääsee maaperään, todellinen maaperän organismien armeija hyökkää siihen. Kuten näet, orgaanisen aineen lisääminen maaperään elävöittää maata kirjaimellisesti.