Ruusutarhan alue

Ruusutarhan alue.

Ruusutarhan perustaminen ei ole vaikea tai monimutkainen yritys. Perusedellytys on asianmukainen pinta-ala, mitä paremmat maaperän olosuhteet, sitä edullisemmat tulokset ovat. Lisäksi ruusun taimitarhoilla ei ole erityisiä vaatimuksia, vaikka niillä on asianmukaiset rakennukset, laitteet ja työkalut helpottavat suuresti hallintaa.
Maaperän olosuhteet on jo mainittu aiemmin; täällä me vielä muistutamme sinua, Kun tarkastellaan paikan sopivuutta ruusutarhalle, maaperän luonnollinen kosteus olisi asetettava etusijalle.

Luonnollisesti erittäin hyvä maa, mutta liian kostea, ruusujen viljelyyn ovat täysin sopimattomia; on tyhjennettävä etukäteen.

Seuraava ehto, myös erittäin tärkeä, on sivuston koko; se liittyy läheisesti tuotantomäärään, jonka aiomme toteuttaa. Keski-Puolan olosuhteissa se voidaan hyväksyä, että z 1 ha ruusutarhoja olisi hankittava 40 000 pensaiden palat. Olemme tulleet tähän tulokseen, suorittamalla seuraava laskelma: taimitarhan juuret tulisi istuttaa riveihin, yleensä järjestettynä välein 80 cm, riviin, istutamme ne jokainen 15 cm; päällä 1 ha on siis noin 80 000 aluslaatat. Laskennassa oletetaan, että valmiiden holkkien määrä, jotka kaivetaan lastentarhasta kahden vuoden viljelyn jälkeen, pitäisi olla 50% räjähti aluslevyjä; siksi z 1 ha taimitarhoja tulisi ottaa vastaan 40 000 pensaiden palat.

Rationaalisen viljelykierron hallinnan tarve vaatii meitä sijoittamaan taimitarhaviljelmät tällä tavalla, että he tulevat samalle kentälle mahdollisimman harvoin, suuremmilla väleillä. Ruusu, kuten tiedämme, on kasvi, joka on poikkeuksellisen herkkä asianmukaiselle kiertämiselle, ja siksi aloittaessamme lastentarhan järjestämisen meidän on taattava itsellemme asianmukainen maan pinta, mikä mahdollistaa oikean talouden. Joten kuinka sinun pitäisi laskea käytännössä voidaksesi kiertää satoja oikein?

Jos asetamme vuotuisen tuotannon päälle 40 000 paloja valmiita pensaita, minkä vuoksi, kuten jo tiedämme, Tarvitsemme 1 se on kylmä, to praktycznie powinniśmy przy takiej produkcji posiadać teren 4 kertaa isompi. Tämä johtuu seuraavasta luettelosta: ruusun taimitarhassa kaksi peruskenttää - perusrunko - ajetaan rinnakkain, jotka siirrostetaan ensimmäisenä vuonna, ja ontuvat naiset, ts.. nuoret jalo pensaat, rokotettu viime vuonna. Joten olemme jo ottaneet 2 ha. toiset 2 ha - tämä on varasto, joka on valmistettu seuraaville pensaille, ja niin 1 ha seuraavaa lastentarhakoulutusta varten (räjähtää) aluslaatat ja 1 ha viljelyä varten, jotta peltoa voidaan istuttaa toisena vuonna. Joten sellainen kalusto, tässä tapauksessa 2 ha, se on ehdottoman välttämätöntä ja sitä on pidettävä vähäisenä. Tämän kokoinen varastossa, joka kattaa saman pinta-alan, mitä on tällä hetkellä lastentarhoissa (1 ha aluslevyt + 1 ha okulanty) - se antaa kahden vuoden tauon yhden istutuksen ja seuraavan istutuksen välillä. Siten saadaan seuraava viljelykierto: 2 vuosien ajan kasvavat pensaat + 2 vuosia viljelykasvien viljelyä, valmisteleva. Tällaisella viljelykierrosjärjestelmällä voimme luottaa vain kolmeen taimitarhan viljelyn toistoon samalla maalla. Ruusujen pidempi viljely tällä alueella ei ole suositeltavaa - tulokset voivat heikentyä merkittävästi.