Grudnik

Grudnik

Tällä salaperäisellä nimellä on kasvi, joka kukkii talvella, marraskuusta tammikuuhun ja on kaunis ruukkukasvi. Se tunnetaan myös nimellä: szlumberga, zygocactus, Joulukaktus. Se voi olla valkoinen, lohi, kermainen, violetti ja veripunainen, kun taas lehdet ovat sileitä tai sahalaitaisia ​​reunoja. Näytteen koon mukaan 25 tehdä 100 kukat.

Tämä talvea rakastava kasvi tuli maahamme Brasiliasta, tästä syystä se vaatii erityistä maaperää ja hoitoa. On parasta kasvattaa se alustalla, joka on humusalusta lisäämällä maaperää ja hiekkaa, tämä antaa kasville korvaavan luonnonympäristön, jossa hän varttui. Brasiliassa sillä oli luonnollinen elinympäristö puuraajojen joukossa.

Koska se on kasvi, joka pitää kylmästä paikasta, johon se sijoitetaan, sitä ei voida altistaa korkeille lämpötiloille, jos viljelijät haluavat silmujen ilmestyvän nopeasti, pitäisi laittaa hyytelö kylmään huoneeseen. Tämä auttaa sitä kukkimaan. Kukinnan aikana se ei enää vaadi jäisiä lämpötiloja, raja-arvon vaihtelu 10 - 14 Celsius astetta, ja insolation. Sen ei kuitenkaan pitäisi olla valoa, joka loistaa suoraan tehtaalle, mutta hajallaan, muistuttavat tätä, jonka kukkakimppu sai kukinnan aikana puiden väliin. Kukkien pitämiseksi pidempään sitä ei saa kaataa vedellä kastelun aikana, äläkä anna alustan kuivua. Sen tulisi olla kohtuullisen hydratoitunut.