Kissanminttu

Kissanminttu

Kissanminttu on eräänlainen ruohokasvi, joka koostuu yli kahdestasadasta lajista. Kissanminttu on pieni, sydämenmuotoiset lehdet. Se kasvaa leuto ilmasto. Se voidaan istuttaa sekä puutarhaan, kukkapenkkeihin. Ale kocimiętka sprawdza się również jako roślina doniczkowa. Sitä voidaan käyttää koristekasvina.

Kissanminttu tunnetaan pääasiassa vaikutuksistaan ​​kotikissoihin. Kiedy koty wyczują aromat rośliny, tai maku alkaa soittaa väkivaltaisesti ja liikkua. He leikkivät myös kasvin kanssa, tarttumalla häneen ja puremalla häntä. He nurisevat samalla ilahduttavasti. Kissanmintun vaikutuksia verrataan usein lääkkeiden vaikutuksiin ihmiskehoon. Kissanminttu tarjoaa mukavan kokemuksen purrille, ne eivät kuitenkaan ole haitallisia kissoille. Kissojen reaktio ei johdu psykoaktiivisten aineiden sisällöstä, vaan kissan feromonista. Siksi kissanminttu on tehokkain lisääntymisikäisillä kissoilla. Nuoret kissat ovat käytännössä välinpitämättömiä kasville.

Kissanminttua on saatavana sekä tuoreena kasvina ruukussa, samoin kuin kuiva. Molemmat muodot toimivat kissan kanssa täsmälleen samalla voimalla.