Kuinka hoitaa pensaita keväällä

Kuinka hoitaa pensaita keväällä

Keväällä alamme esiintyä useammin tontillamme tai puutarhassamme. Eikä vain sen takia, lämpenee, vaan myös siksi, koska meillä on yhä enemmän tehtävää siinä. Jos puutarhaan on istutettu kauniita pensaita, riippumatta siitä, ovatko ne havupuut pensaita, tai kauniisti kukkiva, silloin heistä on huolehdittava samalla tavalla. Ensinnäkin meidän on poistettava kaikki talven jälkeen jäljellä olevat suojat. Emme kuitenkaan voi tehdä sitä missään vaiheessa. Ensinnäkin meidän on oltava varmoja, että pakkaset ovat loppuneet lopullisesti. Kun se on lämmin, mutta samaan aikaan odottamaton pakkanen tulee, to ponownie zabezpieczamy krzew przed zimnem.

Puutarhan hoidon toinen vaihe on ehdottomasti pensaiden karsiminen. Tai annamme heille halutun muodon, tai me röntgenkuva pensaan näin, niin ettei se ole liian paksu. Oksien ylimäärän takia, aurinko ei pääse koko kasviin, jolloin jotkut niistä kuivuvat esimerkiksi.

Älkäämme unohtako pensaidemme asianmukaista lannoitusta. Useimmissa tapauksissa yksinkertainen lannoitus orgaanisella kompostilla riittää, jonka keräämme kuorista, vanhoja kasveja ja muita vastaavia asioita. Jos kuitenkin haluamme jotain tyypillistä tietylle pensaalle, sitten menemme puutarhanhoitoasiantuntijan luo pyytämään erityisiä neuvoja.