Kuinka päästä eroon muurahaisista takapihallasi

Menetelmä päästä eroon muurahaisista puutarhasta

Muurahaiset voivat olla todellisia haittoja puutarhassa, siksi on syytä löytää tapa päästä eroon niistä. Tästä huolimatta, että ne ovat erittäin hyödyllisiä olentoja, pidettiin ahkeruuden mallina, he eivät ole tervetulleita vieraita puutarhoissa. Niitä on myös helppo siirtää kotiin puutarhasta, eikä kukaan haluaisi elää muurahaisilla, jotka rakastavat päästä paketteihin, joissa on makeita asioita. Näin voit päästä eroon muurahaisista – tappaa heidät omilla aseillaan.
Sokeri houkuttelee muurahaisia ​​puutarhastasi nopeasti. Joten voit tehdä muurahaisloukun, ja jopa muutama, päästä eroon useimmista kerralla. Sinun tarvitsee vain kaivaa pieniä reikiä, ja laita niihin sokeria tai jotain makeaa. Muurahaiset löytävät sinut heti. Kun reikässä on melko paljon heitä, sinun tarvitsee vain kaataa kiehuvaa vettä niiden päälle (he kuolevat heti) tai kylmää vettä (ne sulavat hitaammin). Onko menetelmää vielä olemassa?
Suolaa voidaan myös käyttää. Tämä aine karkottaa ja tappaa muurahaisia, siksi riittää, että ripotellaan suolaa muurahais- tai muurahaisraiteille, päästä ulos. Voit aina yrittää ostaa erityisiä hyönteismyrkkyjä, jonka voit ostaa mm. kukkakaupoissa. Ne eivät ole kalliita, mutta varmasti erittäin tehokas ja antaa sinun päästä eroon ongelmasta lopullisesti.