Orkidea

Orkidea

Orkidea on orkideaperheen perennojen suku. Sitä pidetään yhtenä helpoimmin ja vaikeimmin kasvatettavista kasveista. Łatwych ze względu na małe wymagania dotyczące warunków uprawiania go. Tästä syystä usein vieraita
kodeissa ja puutarhoissa. Valitettavasti hänen hoitonsa on, sen on vaikeampaa kukkia useita kertoja.

Hänen syntyperäiset alueet ovat Aasian alueet - Intia, Filippiinit, sekä Australian pohjoisosissa. Erottuu, järjestelmällisyydestä alkaen 17 tasaamaan 50 lajeja, jotka eroavat kukan muodosta ja väristä. Joten voit tavata vaaleanpunaisia ​​orkideoita, Valkoinen, Violetti, keltainen tai kermanvärinen. Vaikka siellä on jopa pilkkuja. Orkidean lehdet ovat soikeita ja meheviä.

Sinun ei pitäisi liioitella orkidean kastelua. He pitävät runsaasta kastelusta, ei kuitenkaan saa antaa saada liikaa tai kastella lehtiä. Kesällä riittää, että ne kastellaan kerran viikossa, ja talvella, jopa joka toinen viikko. Vesi ei saa olla liian kylmää.

Kevyt, mitä orkideoita he pitävät, tulisi hajottaa. Valon vaikutus suoraan kasviin voi vahingoittaa sitä, ja sopiva lämpötila hänelle on jopa 25 stopni w ciągu dnia. Lisäksi orkideat kuten tiukat ruukut. Joten älä huoli, että kasvit ovat liian ahdas ja ne tulisi istuttaa uudelleen. Oikein hoidettuna se kukkii, näennäisesti ahtaasta ympäristöstä huolimatta.