Pine marten – Tiistai tiistai

Pine marten – Tiistai tiistai

Kunowaceae erottuu suuresta joustavuudesta ja liikkuvuudesta. Heillä on lyhyet tassut, pitkä ja joustava runko, jonka ansiosta he voivat kiivetä ja liukua onteloon tai reikään. Martens ovat keskikokoisia martensin edustajia. He asuvat pienessä määrin kaikkialla Euroopassa, paitsi Espanja ja Iso-Britannia, missä ne ovat nyt melkein sukupuuttoon. Pine marten löytyy myös Länsi-Siperiasta ja Kaukasuksesta, Vähä-Aasiassa ja Iranissa. Metsän lihansyöjänä se ei pääse avoimille alueille tai lähelle asutusta.

Jos lumesta löydetään jalanjälkirivi parin jalanjälkiparin muodossa, se asetetaan vierekkäin säännöllisin välein, ja jos nämä raidat ovat noin. 4,5 cm pää puun juurella, voit olla varma, että näätä ohitti tämän tien. Kaikki näätä liikkuvat lumessa pieninä hyppyinä, takatassut asetetaan täsmälleen etutassujen jälkiin (3). Marten metsästää alueella, joka vaihtelee 5 tehdä 20 km². Polut ovat ristissä, joka näätä merkitsee tuoksunsa. Joka ilta hän juoksee näitä polkuja 3-7 km. Päivän aikana se lepää puiden onteloissa tai oravien pesissä, missä hän joskus pitää ruokaa.

Kiima-aika kuny on heinä- ja elokuussa. Raskauden jälkeen, pitkittynyt alkion myöhemmän implantoinnin vuoksi (236—274 päivää), nainen synnyttää huhtikuussa tai toukokuussa 1 tehdä 6 nuori. Naisilla, joita ei ole hedelmöitetty kesällä, lämpö tapahtuu seuraavan vuoden helmikuussa tai maaliskuussa. Lannoituksen jälkeen tällä hetkellä raskaus on paljon lyhyempi.

Hän on kasvanut koska (1) se on 40-53 cm pitkä. Sen pörröisen hännän pituus on 23-28 cm, ja ruumiinpaino alkaen 0,8 tehdä 1,6 kg. Sen paksu, kiiltävä turkki on ruskea, koristeltu kellertävällä leukalla, selvästi näkyvissä, tahra, päättyy rinnassa. Marten kiipeää taitavasti puiden ansiosta terävien kynsien ja karvaisen pohjan ansiosta. Jahtaa saalista, esimerkiksi.. orava, suorittaa 3–4 m pitkiä hyppyjä, siirtyminen haarasta haaraan. Poluilta löytyy mustia ulosteita, pitkänomainen ja kierretty köyteen (2). Kesän lopussa ne sisältävät suuren määrän metsähedelmää. Puolassa saa metsästää vain ampuma-aseita. Riista.