Erkkeri

Erkkeri

Erkkeri – mielenkiintoinen osa julkisivua romaanisesta ajasta – se on kehittynyt vuosisatojen ajan, alkoi hävitä 1900-luvulla. Sodien välisenä aikana rakennettiin erkkeri-ikkunoita, vielä- Yksittäinen – ilmestyi jälleenrakennuksen ensimmäisinä vuosina, mutta sen jälkeen kun rakennus oli hallittu esivalmistuksella, ne pysyivät vain muistona kauniista arkkitehtuurista. On sääli paitsi julkisivusta, mutta pääasiassa asunnon käyttäjälle. Erkkeri-ikkunan toiminnalliset ja muoviset arvot voisivat – parvekkeiden ja loggioiden vieressä – rikastuttaa rakennusten julkisivuja ja huoneistojen toimintaa. Sodanjälkeisen jälleenrakennuksen aikana osa korkeuksista palautettiin yhdellä erkkeri-ikkunalla- tai monikerroksinen. Hyvin harvat löytyvät esivalmistetusta rakenteesta, arka yritys rakentaa erkkeri-ikkunoita.

Tämä valikoima parveketta, eri muodoissa, ympäröivät seinät, luo ylimääräisen huoneen huoneen viereen, hyvin valaistu lahti. Sitä käytetään laajalti rentoutumisalueena, työpaikka, erillinen alue lasten peleille, orangery. Tässä tilassa, suojattu kylmältä ja tuulelta ja runsaasti valaistu, voit luoda viehättävän kulman täynnä koristekasveja.